Agenda

131891178_5445465038812281_3351493802985247869_n

Bijeenkomsten

ONLINE KOFFIEMOMENT – 3 MAART 20.00 UUR

Het belang van contact, warmte en steun aan elkaar bieden is nu misschien nog wel veel groter dan ooit tevoren. Daarom zijn we blij dat wij toch regelmatig online bijeenkomsten kunnen organiseren voor nabestaanden in de regio Haaglanden.

Natuurlijk is elkaar op locatie of tijdens een wandeling ontmoeten nóg fijner maar zolang dat vanwege de geldende maatregelen niet mogelijk is hebben we gelukkig wel een alternatief. Uit de aanmeldingen en de reacties tijdens en na bijeenkomsten blijkt dat deelnemers hier ook zo over denken, gelukkig maar.

Hoe werkt het?
Iedereen die een dierbare verloor is welkom. Of dit een partner, (groot)ouder, (klein)kind, broer/zus, vriend(in) of collega is maakt niet uit. Hoe lang het geleden is ook niet en de leeftijd van de deelnemers is ook heel divers.
De bijeenkomst is besloten, daarmee waarborgen wij de privacy van deelnemers.
De bijeenkomsten zijn daarom ook bewust niet toegankelijk voor hulpverleners of meer algemeen geïnteresseerden.

Wil je aansluiten?
Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en wie je verloren bent naar jijontbreekt@gmail.com
Daarna ontvang je dan een bevestiging van aanmelding en de inloggegevens voor de bijeenkomst.

We zien ernaar uit jullie snel weer te spreken!

Warme groet,
Teamleden Jij Ontbreekt

 

Donaties
Veel deelnemers hebben aangegeven graag iets bij te willen dragen aan de bijeenkomsten. Dat waarderen wij natuurlijk enorm. Hoe u dit kunt doen is te lezen op onze homepage.

40429906_2171436899848403_2332641582211137536_o

Wandelingen

We zijn op zoek naar leuke wandellocaties in de regio Haaglanden
Heb je tips voor een leuke wandelroute in een mooie omgeving, vertel ons daar dan over via jijontbreekt@gmail.com

We zijn op zoek naar wandelpaden die voor deelnemers goed bereikbaar zijn met auto en bij voorkeur ook met het openbaar vervoer.
Liefst wat geëffende paden. Wil je de groep tijdens de wandeling van leuke extra info voorzien – ook dat horen we graag!

Aan- en afmelden

Aanmelden
Bij sommige bijeenkomsten reserveren wij bij een locatie als we ervoor of erna nog even samen wat drinken. Dan is aanmelden gewenst. Dit kan tot een week voor de bijeenkomst per mail via jijontbreekt@gmail.com, – o.v.v. naam, telefoonnummer en welke bijeenkomst. We vermelden dit bij het evenement als dit gewenst is.

Afmelden
Voor een evenement waarbij aanmelden gewenst is geldt dat we graag bericht ontvangen bij verhindering. Liefst 3 dagen van tevoren zodat wij de reservering kunnen aanpassen.