Agenda

131891178_5445465038812281_3351493802985247869_n

Bijeenkomsten

ONLINE KOFFIEMOMENT – 2 JUNI 20.00 UUR

Het belang van contact, warmte en steun aan elkaar bieden is nu misschien nog wel veel groter dan ooit tevoren. Daarom zijn we blij dat wij toch regelmatig online bijeenkomsten kunnen organiseren voor nabestaanden in de regio Haaglanden.

Op 16 mei staat een korte voorjaarswandeling gepland maar dat is niet voor iedereen een optie. Daarom organiseren we deze maand óók een online bijeenkomst. De reacties op eerdere online bijeenkomsten waren heel positief, daar zijn we blij om. En zodra het weer mag zullen we de bijeenkomsten weer op locatie organiseren, daar zien wij ook enorm naar uit.

Hoe werkt het?
Iedereen die een dierbare verloor is welkom. Of dit een partner, (groot)ouder, (klein)kind, broer/zus, vriend(in) of collega is maakt niet uit. Hoe lang het geleden is ook niet en de leeftijd van de deelnemers is ook heel divers.
De bijeenkomst is besloten, daarmee waarborgen wij de privacy van deelnemers.
De bijeenkomsten zijn daarom ook bewust niet toegankelijk voor hulpverleners of meer algemeen geïnteresseerden.

Wil je aansluiten?
Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en wie je verloren bent naar jijontbreekt@gmail.com
Daarna ontvang je dan een bevestiging van aanmelding en de inloggegevens voor de bijeenkomst.

We zien ernaar uit jullie snel weer te spreken!

Warme groet,
Teamleden Jij Ontbreekt

 

Donaties
Veel deelnemers hebben aangegeven graag iets bij te willen dragen aan de bijeenkomsten. Dat waarderen wij natuurlijk enorm. Hoe u dit kunt doen is te lezen op onze homepage.

DUIVENVOORDE

Wandelingen

VOORJAARSWANDELING – ZONDAG 30 MEI

Na alle online bijeenkomsten lijkt het ons een goed idee om nu eens iets anders te organiseren. Een korte wandeling op een mooie locatie. Met verharde paden waardoor dit voor iedereen goed toegankelijk is. En hopelijk mooi weer maar een zonnig humeur helpt altijd.

We nemen uiteraard de op dat moment geldende maatregelen in acht.
Voor nu geldt dat we dan afstand van elkaar houden en in tweetallen wandelen i.v.m. de breedte van de wandelpaden. Uiteraard kan er onderweg altijd even worden gestopt en gewisseld.

Locatie              : Landgoed Duivenvoorde
Verzameltijd      : 10 uur
Verzamelplaats : Parkeerplaats
Laan van Duivenvoorde 1 Voorschoten

Bij Hof van Duivenvoorde is in elk geval koffie/thee to go verkrijgbaar. Of het mogelijk is voor deelnemers om naderhand op terras of binnen nog wat te drinken of te blijven lunchen is geheel afhankelijk van de op dat moment geldende Covid-maatregelen. Eventuele reserveringen daarvoor laten wij over aan de individuele deelnemers aan deze wandelbijeenkomst.

Tijdens wandelingen ontstaan vaak hele mooie gesprekken. De groep is meestal niet zo groot, niets is gek, alles kan en mag gezegd en gevraagd worden.

Aan- en afmelden
Als je aan wilt sluiten is het fijn als je je vooraf even aanmeldt. Dan weten we op wie wij kunnen rekenen of op wie we nog eventjes moeten wachten op de verzamelplek.
Aanmelden gaat per mail via jijontbreekt@gmail.com o.v.v. je naam en telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.
Het is fijn als er uiterlijk één dag van tevoren wordt aan-/afgemeld.
De mailbox wordt zondagochtend om 8 uur voor het laatst uitgelezen.

Warme groet,
Teamleden Jij Ontbreekt

Aan- en afmelden

Aanmelden
Bij sommige bijeenkomsten reserveren wij bij een locatie als we ervoor of erna nog even samen wat drinken. Dan is aanmelden gewenst. Dit kan tot een week voor de bijeenkomst per mail via jijontbreekt@gmail.com, – o.v.v. naam, telefoonnummer en welke bijeenkomst. We vermelden dit bij het evenement als dit gewenst is.

Afmelden
Voor een evenement waarbij aanmelden gewenst is geldt dat we graag bericht ontvangen bij verhindering. Liefst 3 dagen van tevoren zodat wij de reservering kunnen aanpassen.