Agenda

131891178_5445465038812281_3351493802985247869_n

Bijeenkomsten

Helaas hebben we ook nu weer te maken met een aanscherping van de coronamaatregelen. We hopen van harte dat de bijeenkomst op 11 december a.s. gewoon op locatie gehouden kan worden. Als dat niet kan dan zorgen we voor een online bijeenkomst. Hou daarvoor deze site en onze social media in de gaten (LinkedIn en Facebook).

LOCATIE
Bibliotheek aan de Vliet, locatie Voorburg, Koningin Julianalaan 257
De bijeenkomst is in de Blauwe Zaal, op de 1e verdieping. Dit staat aangegeven maar vraag anders gerust even bij een medewerker van de bibliotheek hoe u daar kunt komen.

TIJD
13.30 tot 15.30 uur

AAN-/AFMELDEN
Er kan per bijeenkomstdatum worden aangemeld.
Voor september kan dit per direct.
Voor oktober, november en december kan vanaf de 1e van die desbetreffende maand worden aangemeld. Zo proberen we iedereen een kans te bieden op deelname aan één van de bijeenkomsten.
Aan-/afmelden kan tot 2 dagen voor elke bijeenkomst.
Uw aanmelding kunt u mailen naar jijontbreekt@gmail.com 
U ontvangt dan een bevestiging, dit is ook uw toegangsbewijs voor de bijeenkomst.

We zien ernaar uit om u weer te kunnen begroeten!

Warme groet,
Teamleden Jij Ontbreekt

Donaties
Veel deelnemers hebben aangegeven graag iets bij te willen dragen aan de bijeenkomsten. Dat waarderen wij natuurlijk enorm. Hoe u dit kunt doen is te lezen op onze homepage.

DUIVENVOORDE

Wandelingen

Wij organiseren regelmatig een mooie wandeling. Hou daarvoor deze pagina in de gaten.

Aan- en afmelden

Aanmelden
Bij sommige bijeenkomsten reserveren wij bij een locatie als we ervoor of erna nog even samen wat drinken. Dan is aanmelden gewenst. Dit kan tot een week voor de bijeenkomst per mail via jijontbreekt@gmail.com, – o.v.v. naam, telefoonnummer en welke bijeenkomst. We vermelden dit bij het evenement als dit gewenst is.

Afmelden
Voor een evenement waarbij aanmelden gewenst is geldt dat we graag bericht ontvangen bij verhindering. Liefst 3 dagen van tevoren zodat wij de reservering kunnen aanpassen.