Agenda

47f92ef7-6bf9-4016-9516-784839c3e61c_thumb1440

MAANDELIJKSE KOFFIEONTMOETINGEN


Elke vier weken organiseren we een ontmoetingsmoment voor nabestaanden.
Hiervoor mogen we gebruik maken van een mooie ruimte van Dienstencentrum Duivenvoorde in Leidschendam, bij warm weer staat de deur naar de tuin lekker open.

Jij Ontbreekt zorgt voor een warme ontvangst met koffie, thee, water en iets lekkers en elke koffieochtend wordt begeleid door één of meer vrijwilligers.
Vooraf aanmelden per mail stellen we enorm op prijs, dan weten we op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Data:
26 november
17 december – Let op: andere locatie
Verzamelen om 10 uur op parkeerplaats van Landgoed Duivenvoorde.
Wandelen en koffie toe. Aanmelden vereist via jijontbreekt@gmail.com

2024
21 januari
18 februari

Locatie: Dienstencentrum Duivenvoorde,
Duivenvoorde 262 in Leidschendam
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur

Deelname is kosteloos.
Als je aan wilt sluiten stuur dan even een mailtje naar jijontbreekt@gmail.com o.v.v. uw naam en datum van de bijeenkomst.

 

46167cce-0337-42ea-b2f3-ac54e27d6de6_thumb1024

Wandelingen

Elk seizoen even samen op pad

Zondag 17 december bij Landgoed Duivenvoorde
Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats, samen wandelen en daarna opwarmen met koffie, thee of warme chocolademelk bij Hof van Duivenvoorde.
Aanmelden is vereist, via jijontbreekt@gmail.com en kan tot uiterlijk 14 december.

Als je ook blijft lunchen op die locatie meld dat dan even in de mail.
Het eerste drankje wordt verzorgd door Jij Ontbreekt. Daarna zijn alle consumpties voor eigen rekening van de deelnemers. Eventuele parkeerkosten en de kosten voor de wandelkaart komen ook voor eigen rekening van de deelnemers.

*************************************

Het is inmiddels traditie om elk seizoen een keertje samen een wandeling te maken. Bij de aankondiging geven we altijd aan wat de wandelcondities zijn en hoe de locatie te bereiken is. Denk bijvoorbeeld aan de afstand, de ondergrond (verhard of niet), of er wel of geen klim in de route zit. Dit biedt niet altijd garanties maar geeft wel een goed beeld van wat deelnemers kunnen verwachten.

Heb je ideeën voor een leuke wandellocatie in de regio, dan horen wij dit graag via jijontbreekt@gmail.com o.v.v. wandelsuggestie.

 

AAN- EN AFMELDEN
Bij sommige bijeenkomsten reserveren wij bij een locatie als we ervoor of erna nog even samen wat drinken. Dan is aanmelden gewenst. Dit kan tot twee dagen voor de bijeenkomst/wandeling per mail via jijontbreekt@gmail.com – o.v.v. naam, telefoonnummer en welke bijeenkomst. We vermelden dit bij het evenement als dit gewenst is. Het is fijn als ook wordt afgemeld, ook dan graag twee dagen van tevoren per mail.