Agenda

47f92ef7-6bf9-4016-9516-784839c3e61c_thumb1440

ACTIVITEITEN

We hebben een fijne nieuwe locatie gevonden en kunnen daarom weer onze maandelijkse koffieontmoetingen gaan organiseren. Daarnaast hopen we ook nog een keer een lezing te kunnen organiseren – hou voor alle activiteiten deze website en onze Facebookpagina in de gaten.

KOFFIEONTMOETING MET LOTGENOTEN
Voor veel nabestaanden is de zondag een lastige dag. Waar je voorheen samen met je partner op pad ging sta je er nu alleen voor. Waar je voorheen op bezoek ging bij je ouders, zus of beste vriend is daar nu misschien een gat gevallen.
Om dat gevoel te delen met mensen die aan een half woord genoeg hebben kan helpend zijn. Daarbij valt soms een traan maar wordt ook zeker vaak gelachen.
De herkenning van gevoel, het delen van ervaringen, het geven van tips aan elkaar – het wordt vaak als warm en waardevol ervaren.

Voel je welkom om een keer aan te sluiten. De eerstvolgende keer is
zondag 16 april
Tijd: 11.00-13.00 uur
Locatie: Dienstencentrum Duivenvoorde,
Duivenvoorde 262 in Leidschendam
Deelname is kosteloos.
Graag vooraf aanmelden via jijontbreekt@gmail.com
De locatie is goed bereikbaar met OV:
Tram 6 halte Kastelenring
Bus 46 halte Prinsensingel
Bus 47 halte Dienstencentrum Duivenvoorde

Heb je een vraag, mail die dan gerust naar jijontbreekt@gmail.com

We zien ernaar uit jullie (weer) te ontmoeten!

Warme groet,
Team Jij Ontbreekt

 

 

333028703_1761125710950323_2357079398762690285_n

Wandelingen

Voorjaarswandeling met koffieontmoeting – zondag 26 maart
Locatie: Landgoed Duivenvoorde, Voorschoten
Tijd: 10.00 uur – verzamelen op de parkeerplaats van het landgoed
Afstand: kort, op verharde wegen begaanbaar in rolstoel of met hulpmiddel
Na afloop drinken we samen nog wat bij Hof van Duivenvoorde.

Alle info over het landgoed 
Info over de koffie/lunchlocatie
Jij Ontbreekt verzorgt 1 drankje en betaalt de kosten voor de wandelkaart.
Overige kosten voor consumpties en parkeren zijn voor eigen rekening van de deelnemers.
Ervaring leert dat deelnemers soms ook samen willen blijven lunchen, dit moeten we vooraf doorgeven. Aanmelden per mail is noodzakelijk i.v.m. de reservering voor koffie en evt. aansluitend lunch. Zet in je mail dus even of je ook wilt blijven lunchen.
LET OP: aanmelden voor deze wandeling kan helaas niet meer, het maximale aantal deelnemers is bereikt. Houd de website en Facebook in de gaten voor nieuw activiteiten.
Graag ook met telefoonnummer zodat we je kunnen bereiken als er last-minute wat wijzigt.

Elk seizoen even samen op pad
Het is inmiddels traditie om elk seizoen een keertje samen een wandeling te maken. Bij de aankondiging geven we altijd aan wat de wandelcondities zijn en hoe de locatie te bereiken is. Denk bijvoorbeeld aan de afstand, de ondergrond (verhard of niet), of er wel of geen klim in de route zit. Dit biedt niet altijd garanties maar geeft wel een goed beeld van wat deelnemers kunnen verwachten.

Heb je ideeën voor een leuke wandellocatie in de regio, dan horen wij dit graag via jijontbreekt@gmail.com o.v.v. wandelsuggestie.

 

AAN- EN AFMELDEN
Bij sommige bijeenkomsten reserveren wij bij een locatie als we ervoor of erna nog even samen wat drinken. Dan is aanmelden gewenst. Dit kan tot twee dagen voor de bijeenkomst/wandeling per mail via jijontbreekt@gmail.com – o.v.v. naam, telefoonnummer en welke bijeenkomst. We vermelden dit bij het evenement als dit gewenst is. Het is fijn als ook wordt afgemeld, ook dan graag twee dagen van tevoren per mail.