Agenda

8887f1c0641c3bfbb9b0ee9475d5fd83

ONTMOETINGEN MET MENSEN DIE JE ÉCHT BEGRIJPEN

December. De maand waarin we elkaar Fijne Feestdagen wensen. En een Gelukkig Nieuwjaar. Dat gevoel geldt niet (meer) voor iedereen.
Sommigen houden vast aan tradities die samen zijn opgebouwd.
Sommigen gooien die gewoontes overboord en gaan juist iets heel anders doen.
Hoe is dat voor jou?

Op zaterdag 10 december ben je van harte welkom voor een kop koffie/thee en een ontmoeting met mensen die precies begrijpen hoe het is om een dierbare te moeten missen. Een mooi moment om die gevoelens met elkaar te bespreken, elkaar tips te vragen en geven en te reflecteren op het afgelopen jaar maar ook om samen voorzichtig vooruit te kijken naar 2023.

Tijd      :   11.00 tot 13.00 uur.
Locatie:  Vlietweg 15 in Leidschendam.
Bereikbaarheid: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook per fiets goed bereikbaar. Voor OV kun je kiezen uit de metro (halte Leidschendam-Voorburg – 10 min) of bus 45 (halte Sytwendetunnel).

Als je aan wilt sluiten meld je dan vooraf even per mail aan via   jijontbreekt@gmail.com zodat we weten voor hoeveel personen we koffie en thee mogen zetten. Vermeld in je mail alsjeblieft ook je naam en telefoonnummer. We sturen je een bevestigingsmail met daarin het telefoonnummer wat je kunt bellen als je voor de deur staat, je wordt dan opgehaald door één van onze vrijwilligers.

We zien ernaar uit jullie (weer) te ontmoeten!

Warme groet,
Team Jij Ontbreekt

 

 

300072059_8622084687816951_8029242975556573099_n

Wandelingen

UITGESTELD – NIEUWE DATUM VOLGT Z.S.M.
Er ligt een mooi wandelgebied tussen Wassenaar en Katwijk, met korte wandelingen, het Panbos. Naast de prachtige natuur tref je hier ook nog zichtbare delen van de Atlantikwal.
Er wordt wel entreegeld gevraagd. Alles hierover is te lezen op https://www.katwijk.nl/recreatie/panbos-pan-van-persijn

Vlakbij zit een pannenkoekenrestaurant (geopend vanaf 12.00 uur), misschien leuk ter afsluiting na de wandeling. https://www.pannenkoekenboerderijdehooiberg.nl/index

Datum : NOG NADER TE BEPALEN
Tijd : 10.30 uur

Verzamelen: Parkeerplaats bij entree wandelgebied, tegenover restaurant

Qua terrein handig om goede wandelschoenen aan te trekken.
Kortste route is 1,6 km en de langere is 2,9 km.

Dat moet voor de meeste deelnemers goed te doen zijn.

Wil je mee – meld je dan aan via jijontbreekt@gmail.com o.v.v. naam, telefoonnummer en vermelding of je wel of niet mee wilt lunchen.

Kosten voor lunch en entree wandelgebied zijn voor eigen rekening van de deelnemers.

 

AAN- EN AFMELDEN
Bij sommige bijeenkomsten reserveren wij bij een locatie als we ervoor of erna nog even samen wat drinken. Dan is aanmelden gewenst. Dit kan tot twee dagen voor de bijeenkomst/wandeling per mail via jijontbreekt@gmail.com – o.v.v. naam, telefoonnummer en welke bijeenkomst. We vermelden dit bij het evenement als dit gewenst is. Het is fijn als ook wordt afgemeld, ook dan graag twee dagen van tevoren per mail.