Agenda

51325630_643281492796640_2550750041660719104_n

Bijeenkomsten

In maart en april konden we gelukkig weer op locatie afspreken.
Samen ervaringen uitwisselen en merken dat je niet alleen staat in het verlies, gemis en verdriet. Maar ook samen lachen, om van alles. Die herkenning is zo warm en waardevol. In april was het thema warme herinnering(en) en brachten deelnemers iets dierbaars mee. Een CD, kunstwerk, foto. Prachtig om de verhalen hierbij van elkaar te horen.

We wachten nog op ontvangst van fondsen waarmee nieuwe bijeenkomsten kunnen worden gerealiseerd. Zodra daarover meer bekend is lezen jullie dat hier.

Donaties
Veel deelnemers hebben aangegeven graag iets bij te willen dragen aan de bijeenkomsten. Dat waarderen wij natuurlijk enorm. Hoe u dit kunt doen is te lezen op onze homepage.

DUIVENVOORDE

Wandelingen

In juni willen we weer een wandeling organiseren.
Daarbij ontvangen wij deelnemers met een kop koffie/thee zodat iedereen elkaar even kort leert kennen voordat we gaan wandelen.

Deze wandelingen zijn altijd in de regio, kort en op goed begaanbare wegen zodat bijna iedereen kan deelnemen.

Voor wie wel aan wil sluiten voor koffie maar liever niet wandelt – ook dat kan.
Aanmelden voor een nieuwsbericht over datum, locatie en tijd kan via jijontbreekt@gmail.com met onderwerp aanmelding wandeling juni.

AAN- EN AFMELDEN
Bij sommige bijeenkomsten reserveren wij bij een locatie als we ervoor of erna nog even samen wat drinken. Dan is aanmelden gewenst. Dit kan tot twee dagen voor de bijeenkomst/wandeling per mail via jijontbreekt@gmail.com – o.v.v. naam, telefoonnummer en welke bijeenkomst. We vermelden dit bij het evenement als dit gewenst is. Het is fijn als ook wordt afgemeld, ook dan graag twee dagen van tevoren per mail.